۱۳۹۲/۰۸/۱۹ - ۱۱:۴۰
لاریجانی در صحن علنی؛

رئیس‌جمهور هر چه سریعتر فرد دیگری را معرفی کند

رئیس مجلس شورای اسلامی در پی عدم رای اعتماد نمایندگان به وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان گفت: رنیس‌جمهور هر چه سریعتر فرد دیگری را برای وزارت ورزش معرفی کند.

رئیس‌جمهور هر چه سریعتر فرد دیگری را معرفی کند
به گزارش سراج24،علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در پی عدم  رای اعتماد مجلس به وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان که در جلسه علنی امروز یکشنبه 19 آبان برگزار شد گفت: برای آقای سجادی آرزوی موفقیت می‌کنیم که در سمت دیگری منشا خدمات باشند.  
 
وی تصریح کرد: هم چنین به آقای رئیس‌جمهور توصیه می‌کنیم سریعتر فرد دیگری را معرفی کنند تا بتوانند مسئولیت این وزارتخانه را برعهده بگیرند البته نمی‌دانم این وزارت ورزش و جوانان یک جوری خاص است که هر وزیری معرفی می‌شود دچار مشکل می‌شود (خنده)  
 
رئیس‌مجلس تاکید کرد: قاعدتا حساسیت نمایندگان بیشتر به خاطر بحث جوانان و ورزش است که موضوع مهمی بوده و فرد قوی باشد که بتواند از عهده هر دو موضوع برآید.  
 
لاریجانی در پایان خاطر نشان کرد: به هر حال از آقای سجادی تشکر می‌کنیم.  
 
اضافه می‌شود نصرالله سجادی به عنوان سومین وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان بود که از طرف دولت به مجلس معرفی شده بود ولی باز هم مجلس به گزینه دولت رای اعتماد نداد.  
 
اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۷